[list=1]
[*][b][i]=14pxSTEAM_ID:Lelouch VB [/i][/b]
[*][b][i]=14pxOyun içi isminiz:Lelouch VB[/i][/b]
[*][b][i]=14pxKaç Yasindasiniz (Yas limiti +14'dur.): 18 [/i][/b]
[*][b][i]=14pxOyun içi hiç ceza aldiniz mi? (kick,ban):Hay?r almad?m.[/i][/b]
[*][b][i]=14pxNeden SLOT'A dahil olmak istiyorsun?:Slot lideri olmak için istiyorum.[/i][/b]
[*][b][i]=14pxHaftada kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz?:9-10 saat aktif olabilirim.[/i][/b]
[*][b][i]=14pxDiscord kullaniyor musunuz?:Evet kullan?yorum. [/i][/b]
[*][b][i]=14pxSlot olduktan sonra sabirli ve soguk kanli olmaniz gerekiyor bunu yapabilir misiniz?:Evet yapabilirim.[/i][/b]
[*][b][i]=14px*Neden digerleri degil de sen ?:Di?erlerine göre daha iyi daha samimi ve daha düzgün yapaca??m? dü?ünüyorum.[/i][/b]
[*][i]slot'a dahil oldugunda yapman gereken sorumluluklar? kabul ediyormusun?:Kabul ediyorum. [/i]
[*][b][i]=14pxAdmin Menu kullandiniz mi? Admin komutlarini ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (iyi, Orta, Az):Kulland?m. Orta derecede biliyorum. [/i][/b]
[*][b][i]=14pxisinlanma komutlarini yazin:!tpgit @ali !tpgel @ali[/i][/b]
[*][b][i]=14pxoyuncu üstüne uygulanan komutlardan bildiklerinizi yazin(yakma v.s gibi):!fire furkan !slay mehmet !kill alp !ban @Kamil -1 [/i][/b]
[*][i]olumsuz yapma kodunu yazin:!god @t 1[/i]
[*][i]olumsuzlugu alma kodunu yazin:!god @t 0[/i]
[*][b][i]=14pxsilah komutlarini yazin:[/i][/b]give weapon_m4a1 Gives you an M4 give weapon_ak47 Gives you an AK-47 give weapon_aug Gives you an AUG give weapon_awp Gives you an AWP/Sniper gibi/vb.
[*][b][i]=14pxff komutlarini ve saklanbaç komutlarini yazin:!ffac !freeze @t 1[/i][/b]
[*][b][i]=14pxmap komutlarini yazin(mapbitirmeyi ve map degistirme gibi):!mapfinish [/i][/b]
[/list]
- =14pxSTEAM_ID:Lelouch VB
- =14pxOyun içi isminiz:Lelouch VB
- =14pxKaç Yasindasiniz (Yas limiti +14'dur.): 18
- =14pxOyun içi hiç ceza aldiniz mi? (kick,ban):Hay?r almad?m.
- =14pxNeden SLOT'A dahil olmak istiyorsun?:Slot lideri olmak için istiyorum.
- =14pxHaftada kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz?:9-10 saat aktif olabilirim.
- =14pxDiscord kullaniyor musunuz?:Evet kullan?yorum.
- =14pxSlot olduktan sonra sabirli ve soguk kanli olmaniz gerekiyor bunu yapabilir misiniz?:Evet yapabilirim.
- =14px*Neden digerleri degil de sen ?:Di?erlerine göre daha iyi daha samimi ve daha düzgün yapaca??m? dü?ünüyorum.
- slot'a dahil oldugunda yapman gereken sorumluluklar? kabul ediyormusun?:Kabul ediyorum.
- =14pxAdmin Menu kullandiniz mi? Admin komutlarini ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (iyi, Orta, Az):Kulland?m. Orta derecede biliyorum.
- =14pxisinlanma komutlarini yazin:!tpgit @ali !tpgel @ali
- =14pxoyuncu üstüne uygulanan komutlardan bildiklerinizi yazin(yakma v.s gibi):!fire furkan !slay mehmet !kill alp !ban @Kamil -1
- olumsuz yapma kodunu yazin:!god @t 1
- olumsuzlugu alma kodunu yazin:!god @t 0
- =14pxsilah komutlarini yazin:give weapon_m4a1 Gives you an M4 give weapon_ak47 Gives you an AK-47 give weapon_aug Gives you an AUG give weapon_awp Gives you an AWP/Sniper gibi/vb.
- =14pxff komutlarini ve saklanbaç komutlarini yazin:!ffac !freeze @t 1
- =14pxmap komutlarini yazin(mapbitirmeyi ve map degistirme gibi):!mapfinish